Liberar espazo de almacenamento
Borrar definitivamente o contido antigo dun período.
Paso a paso
- En «Configuración», baixa ata a «Zona de perigo» e preme «Liberar espazo».
- Escolle as datas e que borrar: mensaxes, álbums, informes, eventos e/ou menús.
- Revisa a vista previa, que di exactamente canto se borrará, e confirma. Isto non se pode desfacer.
Convén saber
- Cada centro ten 20 GB de almacenamento en todos os plans.
- Os álbums enviados á papeleira non liberan espazo ata que se borran da papeleira ou se limpan aquí.
Guías relacionadas
Próbao de balde durante 30 días
Sen tarxeta, sen permanencia e con todas as funcións.